» 200 g vaj » 200 g főtt, bőrözött, apróra vágott csirke vagy pulyka » 100 g főtt apróra vágott sonka » fekete bors » 1/4 tk. reszelt szerecsendió » egy csipet őrölt szegfűbors » egy csipet cayenne-i bors » 4 friss babérlevél
Teflonban pár perc alatt hevítsük fel a vajat, majd szűrjük át finom szövésű anyagon, aztán hagyjuk állni 10 percig.
A csirkét vagy a pulykát és a sonkát daráljuk meg, majd adagoljuk hozzá a borsot, szerecsendiót, szegfűborsot és cayenne-i borsot, ezekkel forgassuk jól át és a vaj nagy részét öntsük hozzá.
Tegyük a masszát csészékbe, díszítsük babérlevéllel és kanalazzuk rá a maradék vajat. Így hűtsük 2-3 órán át.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom