Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a
paradicsomok te
tejét, kanalazzuk ki a belsejüket,
sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsukat vágjuk kockára. Tegyük egy tálba a kolbászhúst, adjuk hozzá a
vízbe áztatott és kicsavart kenyeret, a
mustárt, a
kapribogyót, a
köményt, a
koriandert,
fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet és metélő
hagymát, a
sót, a
borsot és a
paradicsomhúst. Dolgozzuk össze. Töltsük meg a töltelékkel a
paradicsomokat, tegyük rájuk a te
tejüket, és süssük kiolajozott sütőlemezen 25 percig.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>