» 20 nagy kimagozott aszaltszilva » egy vékony szelet császárhús » felapírott petrezselyem » 2 tojás » 1 ek. kukorcakeményítő » 3/4 csésze szójatej » só, bors
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A szilvát vágjuk csíkokra, s a császárhússal együtt abáljuk 5 percig. Adjuk hozzá a petrezselymet ,és keverjük össze.
A keményítőt keverjük össze a tojásokkal és a szójatejjel. Öntsük a szilvás keverékre, majd sózzuk, és borsozzuk. A masszát öntsük egy piteformába, és süssük meg 15 perc alatt.
Előkészület: 15 perc, sütési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom