» 4 közepes burgonya » 125 g durvára vágott füstölt lazac » 90 ml tejföl » 1 evőkanál finomra vágott snidling » só és frissen őrölt fekete bors » zöldsaláta a tálaláshoz
A burgonyákat 4 helyen szúrjuk át hurkapálcikával. Tegyük a mikró tányérjára, és magas fokozaton süssük 4 percig, majd fordítsuk meg és újabb 4 percig süssük. Vegyük ki és csomagoljuk be alufóliába. 5 percre tegyük félre. Keverjük össze a tejfölt, a lazacot és a snidlinget. Vegyük le a fóliát a burgonyáról, a tetejét metsszük be és óvatosan nyissuk szét. Töltsük bele a lazacos keveréket, sózzuk, borsozzuk meg. Zöldsalátával kirakott tányéron tálaljuk.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom