» 2 tk. currypor » 450 g szeletelt pulykamellfilé » 400 ml kókusztej » 2 csilipaprika » 2-3 szál thai citromfű » 2 gerezd fokhagyma » 2 szál póréhagyma » 1 tk. só » 1 tk. őrölt római kömény » 1 lime leve » 1 piros kaliforniai paprika » 6 ek szójaolaj » 2 tk. étkezési keményítő » 1 ek. hideg víz
A húscsíkokat citromfűvel, curryporral, római köménnyel, csilipaprikával és sóval befűszerezzük. A felforrósított olajban megsütjük a húscsíkokat. Ehhez adjuk hozzá a kockákra szelt fokhagymát és a felcsíkozott paprikát. A húst gyorsan felfőzzük a kókusztejjel és a lime levével, belekeverjük az 1 cm- es darabokra szelt póréhagymát, valamint a vízben feloldott étkezési keményítőt. currys kókusztejben tálaljuk az elkészített húst amelyet ízlés szerint basmati rizzsel kínálunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom