A garnélákat tisztítsuk meg, és adjunk hozzá 4 zúzott fokhagymát. Keverjük össze a gyömbérrel, a tamarinddal, a kurkumával, a cukorral, 1 tk. sóval, kevés chiliporral, és 10 percig hagyjuk állni. a chili vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk apróra. Kevés olajban pirítsuk meg az 5 összezúzott fokhagymát, adjuk hozzá a garnélás keveréket, és süssük kevergetve 1 percig. Tegyük a wokba a kókusztejet és a chilit, forraljuk össze, sózzuk meg, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom