Süssük meg a darált húst, öntsük le a zaftját, majd dolgozzuk hozzá a felvágott zöldhagymát és a zúzott fokhagymát. További két percig együtt süssük őket. Keverjük hozzá a rizst, a felkockázott paradicsomot, a kukoricát, a sajt felét és a salsaszószt. Ezt a masszát halmozzuk a tortillalapokra, göngyöljük fel és rakjuk egy kivajazott tűzálló tálba. A tetejére kanalazzuk az enchiladaszószt. Előmelegített sütőben letakarva 20 percig süssük. Ezután hintsük meg a sajt másik felével és pirítsuk aranybarnára. Tálaláskor salátával és paradicsommal dekoráljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom