» 3 ek. Rama margarin vagy vaj » 1/2 kg hátszín vagy felsál » 1 csomag (20 dk) gyorsrizs és vékonymetélt » 2 csésze brokkoli » 1/2 csésze felszeletelt zöld vagy piros csemegepaprika » 1 vöröshagyma
A húst vágjuk vékony csíkokra és a Rama margarinon pirítsuk meg néhány perc alatt. Emeljük ki őket és ugyanebben az edényben süssük a tésztát és a rizst, tegyünk még hozzá a Rama margarinból is. Engedjük fel 4 deci vízzel, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Tegyünk rá fedőt és 10 percig takarékon főzzük. Ezután dolgozzuk hozzá a rózsáira szedett brokkolit, a felszeletelt hagymát és a paprikát. Együtt 5-10 perc alatt készre főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom