Vágjuk apró darabokra a
tőkehalat, adjuk hozzá a
szójaszósz felét, és rázzuk össze. Fedjük le, és hagyjuk 15 percig állni. Keverjük össze a vizet és a
lisztet, majd keverjük hozzá a felvert
tojást. Ebbe a masszába tegyük bele a halakat. Hevítsünk olajat a wokban, és süssük ki a haldarabokat. Szűrőkanállal szűrőkanállal szedjük ki, és itassuk le róluk az olajat. Hagyjunk 2 ek. olajat a wokban, adjuk hozzá a karikára vágott póré
hagymát és a reszelt
gyömbért. Pároljuk pár percig, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Forraljuk fel, tegyük bele a halat, és főzzük még 1 percig. Locsoljuk meg a szezámolajjal, és tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 10 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>