A
gombát 20-25 percre forró
vízbe áztatjuk, majd leszűrjük és felszeleteljük. Eközben a
káposztaleveleket is beáztatjuk, majd leszűrjük, és a
gomba vizével összeöntjük. A
rizst a kombuval egy lábosba tesszük, majd forrás után még fél órát főzzük, ekkor szedjük ki a kombut. A
fokhagymát az olajban megpirítjuk, majd kivesszük, az olajat pedig a
rizsre öntjük, és belekeverjük a
gyömbért, a
gombát és a
koriandert. Ezzel megtöltjük a
káposztaleveleket, majd felgöngyöljük őket. Egy lábosba tesszük az összes zöldséget, majd a zöldséglevesben készre főzzük. Közben
borsozzuk, a mirinnel ízesítjük. Végül a tekercseket a tányérokba tesszük, rámerjük a levest, majd megszórjuk a
korianderrel és a
chilivel, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>