» 400 g baszmati rizs » olaj » 2 tojás » 2 szál újhagyma » 25 g főtt zöldborsó » 50 g főtt, tisztított garnéla » 60 g sonka » só, bors » halszósz » édes-savanyú mártás » 200 g rákszirom
A rizst főzzük meg, majd szűrjük le. Wokban forrósítsunk olajat, és süssük meg benne a tojást rántottának, majd tegyük félre. Ismét tegyünk olajat a wokba, adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, a zöldborsót, a garnélát és a felkockázott sonkát. Keverjük hozzá a tojásrántottát, majd sózzuk, borsozzuk, és halszósszal ízesítsük.
Kínáljuk rákszirommal és a mártással.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom