» 8 olasz kolbász » 300 g francia zöld lencse » 125 g vegyes japán zöldsaláta » 4 cikkekre vágott paradicsom » 1 vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál finomra vágott menta » 2 evőkanál fehérborecet » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A lencsét sós, forró vízben főzzük puhára 15-20 perc alatt. Szűrjük le és csöpögtessük le, majd tegyük félre. A kolbászokat süssük meg 1 evőkanál olajon 8 perc alatt, majd vágjuk háromfelé. Keverjük össze a lencsét, a hagymát, a paradicsomot, a petrezselymet, a mentát és a japán salátát. sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg a maradék olajjal és a fehérborecettel. Rázzuk jól össze, tegyük tányérra, helyezzük rá a felszeletelt kolbászt és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom