Húst csíkokra vágjuk. hagymát vékony szeletekre vágjuk szalonnát apróra kockázzuk. paradicsomot is feldaraboljuk, gombát felcsíkozzuk zöldpaprikát félujjnyi vastag szeletekre karikázzuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk. szalonnát zsírjára sütjük a bográcsban és megpirítjuk rajta a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával, majd 3 ek. vizet öntünk a bográcsba és beleszórjuk a húst. Húst lepirítjuk, ezután beleszórjuk a többi hozzávalót, fűszerezzük és összepároljuk a bogrács tartalmát. Csak ezután adjuk hozzá a paradicsomot és a fokhagymát, és puhára főzzük az ételt. Főt burgonyával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom