A
tojássárgáját kikeverjük a
cukorral. A
lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát, majd a
tojáshoz adjuk. Végül beleforgatjuk a
tojások habját. Zsírozott,
lisztezett tortaformában megsütjük, majd kihűtjük. A te
tejét ujjnyi vastagon levágjuk, belsejét kikaparjuk. Összemorzsoljuk, majd egy kis rummal meglocsoljuk.
Krém készítése: a
vajat, porcukrot és
tojássárgáját kikeverjük. Hozzadjuk a tészta kikapart belsejét, a mazsolát, majd az egészet a tortába töltjük. Visszatesszük a levágott lapot, majd a te
tejét és oldalát mázzal kenjük be.
Máz készítése: a
kakaót a
cukorral és kevés
vízzel felfőzzük, majd belekeverjük a
vajat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>