A 3
tojássárgáját összekeverjük a kukorica
liszttel és a
tej felével, majd az egészet felforraljuk állandó kevergetés mellett. 250 g
csokoládét gőz fölött megolvasztunk, majd a
vajat belekeverjük. Ezután a
vajas
csokoládét belekeverjük a
tojásos masszába és az egészet jó alaposan összekeverjük. A megmaradt
tejet elkeverjük a vaníliás
cukorral, majd a babapiskótákat ebbe a
tejbe mártjuk és egy kibélelt, kapcsos tortaforma aljára egy réteg babapiskótát pakolunk. Erre rákenjük a
vajas krém felét, majd a babapiskóták másik felét is vaníliás
tejbe mártjuk és rárakosgatjuk a többire. Ezután rákenjük a maradék krémet és félretesszük pihenni. A megmaradt
csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzákeverjük a kókuszkrémet, majd az összeállt tortát kiborítjuk a formából(a te
tejére) és erre csöpögtetjük a
csokoládékrémet.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>