A Rama
margarint és a
lisztet összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a porcukrot, a sütőport, a
tejet és a
tojásokat. Miután meggyúrtuk, 6 kis gombócra osztjuk. A gombócok mindegyikét tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd a tepsi hátulján világossárgára sütjük őket. A krémhez összekeverjük a
tejet, a
lisztet, a
kakaót és a vaníliát, és sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A
vajat és a porcukrot habosra keverjük, és a kihűlt krémmel jól összedolgozzuk. Az így kapott krémet betöltjük a lapok közé és a torta te
tejére. A te
tejéhez 15 dkg cukrot pirítunk és megolajozott tányérra öntve hagyjuk, míg kemény lappá válik, majd ráhelyezzük a torta te
tejére.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>