Fetás-zöldfűszeres rétes receptHány személyre:
» 2 kiskanál felaprított, friss metélő
hagyma» 2 evőkanál friss, apróra vágott
petrezselyem» 20 dkg
feta (morzsolva)
» 1,5 evőkanál friss
menta (apróra vágva)
» 2
tojás (felverve)
» 8 réteslap
» őrölt fekete
bors» 8 dkg
vaj (felolvasztva)
Egy tálban alaposan keverjük össze a
fetát, a
mentát, petrezselymet, a metélő
hagymát, a felvert
tojást és a
borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával őket. Kenjük meg a lapocskákat a
vajjal, majd az egyik végükre halmozzunk egy evőkanállal a
fetás keverékből, majd tekerjük fel, és hajtsuk be a végeit. Tegyük az összeset egy kikent tepsire, kenjük meg a te
tejüket
vajjal, majd előmelegített sütőben, magas fokozaton negyed óra alatt süssük készre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>