A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy 25 cm átmérőjű koszorúformát, vagy egy 3 literes gyümölcstortás tepsit. Addig verjük a cukrot, a krémsajto
A hozzávalókat tésztává gyúrjuk, vékonyra nyújtjuk és kerek fánkocskákat szaggatunk ki belőle, melyeket közepes lángon 20 percig sütünk. Ezután két-két
Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, a sütőport a tejben feloldjuk és lassan a tojásos masszába csurgatjuk, majd belekeverj
A tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A tejet kis adagokban hozzáadjuk. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fokoz
Összeöntjük a két tojás sárgáját, a Rama margarint és a cukrot. Addig keverjük, míg habos nem lesz. Hozzáadjuk a lisztet, diót, sütőport és a három tojá
A hozzávalókból tésztát gyúrunk és kb a 2/3-át vékonyra nyújtjuk és bekenjünk lekvárral. A maradék tésztából rácsot készítünk rá. Pogácsaszaggatóv
Először is a tojássárgáját dolgozzuk össze a porcukorral, a rummal és a liszttel, majd forgassuk össze a kemény habbá vert fehérjével.
A vajat olvasszuk meg
A lisztet, Rama margarint. cukrot, tejfölt és élesztőt összegyúrjuk, majd egy napra hűtőbe tesszük. Utána 3 részre osztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. A
Ugrás a lap tetejére >>