Verjük a
tojássárgáját és a
cukor egyharmadát habosra.
tojásfehérjét is verjük keményre, és adjuk hozzá a
cukor egyharmadát. A
tejszínt is verjük fel a maradék
cukorral, majd tegyük ezeket a hűtőbe.
Készítsük el a
zselatint, és oldjuk fel a cherry brandyben.
víz felett olvasszuk fel a fehér
csokoládét, kevergetés mellet adjuk hozzá a
tojássárgája egyharmadát és a
zselatint. Tegyük bele a
tejszínhab és a
tojásfehérje egyharmadát. Helyezzük tálkába, és tegyük a hűtőbe.
Olvasszuk fel a
csokoládét
víz felett, kevergessük. Ehhez is adjuk hozzá a
tojássárgáját,
tejszínhabot,
tojásfehérjét és a Grand Marniert. Egy felfordított kanál segítségével csúsztassuk a fehércsoki-krém te
tejére, és tegyük vissza a hűtőbe.
Az étcsokit is olvasszuk fel, az előbb olvasható módon. Adjuk hozzá a megmaradt
tojássárgáját és a
konyakot. Tegyük bele a maradék
tojásfehérjét és a
tejszínhabot. Kanalazzuk tálkába és tegyük a hűtőbe.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>