» 1,5 kg alma » 80 dkg vaníliakrém » 0,5 dkg zselatin » 0,1 dkg piros ételfesték » 10 dkg mandula » 10 piskótakorong » 5 dkg csokibevonó » 10 zöld marcipánlevél » 15 dkg citrom » 50 dkg tejszínhab
Az almákat meghámozzuk, majd egyben kivesszük a magházukat. Így citromos vízbe tesszük, és megpároljuk őket. Ezután az ételfestékkel kívülről bevonjuk őket. A piskótákat a megolvasztott csokiba mártjuk. Minden korongra teszünk egy almát, amit megtöltünk a vaníliakrémmel. A marcipán leveleket is a piskótára tesszük, majd tejszínhabbal díszítjük, és már kínálhatjuk is őket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom