A
tojásokat 2 evőkanál meleg
vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a kétféle
lisztet és a sütőport. Az egészet alaposan összedolgozzuk, míg sima tésztamasszát nem kapunk. Ezután a keveréket sütőpapírral bélelt kerek tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 25-30 percig sütjük. Az elkészült piskótánkat por
cukorral meghintett sütőpapírra tesszük és miután eltávolítottuk róla a papírt, rombuszokat vágunk ki a tésztából. A likőrt és a zselét összekeverjük és megkenjük vele a rombuszok felét, majd ráhelyezzük a többi piskótát. A porcukrot összekeverjük egy kevés
vízzel és ételfestékkel, majd bevonjuk vele a sütiket és
cukorvirágokat használunk díszítésnek.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>