Elkészítés:
A tojássárgáját a porcukorral fehéredésig habosítom. Belekeverem az olajat, lisztet, kakaót, sütőport és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapíros tepsibe öntöm, sütöm.
A tejet a pudingporral sűrű krémmé főzöm. A Rama margarint a porcukorral kihabosítom. A gesztenyepürét a rummal elkeverem. Ha kihűlt a főzött krém, összekeverem a másik kettővel. A kihűlt tésztára simítom.Rákenem a felvert tejszínhabot, leszórom tortadarával v. csokireszelékkel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom