A
tojásfehérjét felverjük a
cukorral, majd beleforgatjuk a kókuszt és a
lisztet is. Az egészet egy sütőlapra kenjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd kb. 20 percig sütjük. Ezután egy formába folpackot teszünk, és kibéleljük a méretre vágott habc
sókkal. A
tejet, a
tejszínt és a cukrot melegíteni kezdjük, majd néhány perc után belekeverjük a pürésített málnát, és az egészet lehűtjük, majd egy időre mélyhűtőbe tesszük. A medve
cukor fagylalthoz a
tejet,
tejszínt melegíteni kezdjük, beletesszük a cukrot és a medvecukrot, valamint az ételszínezőt, majd lehűtjük, és ezt is mélyhűtőbe rakjuk. A mangófagylaltnál ugyanúgy járunk el, mint a málnafagyinál. Ezután a habc
sóklapra rakjuk a málnafagyit, erre egy habc
sóklapot, majd a medve
cukorfagyit, újabb habc
sóklapot, végül a mangófagyit, és befedjük az egészet egy újabb lappal. Az egészet mélyhűtőbe rakjuk, majd tálaláskor felszeleteljük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>