Egy tálban verjük habosra a Rama
margarint a por
cukorral, a vaníliás
cukorral és a
fahéjjal. A
tojásfehérjéket verjük habbá, és ezt meg a többi hozzávalót is óvatosan dolgozzuk a Rama
margarinos masszába. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Egy edényben keverjük el a
tejben a
lisztet és a cukrot, majd főzzük sűrűre. A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral és a
fahéjjal, majd adjuk a kihűlt masszához. Az így kapott krémet kenjük a két lap közé. Tegyük a hűtőbe pár órára, majd a te
tejét szórjuk meg por
cukorral, és vágjuk fel szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>