A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot, a
tejet és a lekvárt, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A
gesztenyét törjük át. Fél dl vizet forraljunk fel, és keverjük el a por
cukorral, majd dolgozzuk össze a
gesztenyével. A többi hozzávalóból készítsünk
tejszínhabot, majd dolgozzuk össze a másik masszával. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. A máz hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük a süteményt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>