A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Az
almát turmixoljuk össze a
cukorral és a vaníliás
cukorral. A többi hozzávalót (kivéve a
tojás fehérjét) egy edényben keverjük össze, és forraljuk fel. Mikor már kihűlt keverjük össze az
almás péppel és a
tojásfehérjéből vert habbal. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. Végül a te
tejét szórjuk meg por
cukorral, és vágjuk fel szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>