A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a
joghurtot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A Rama
margarint és a porcukrot verjük habosra, majd tegyük félre. A többi hozzávalót keverjük össze, majd gőz fölött főzzük sűrűre. Mikor már kihűlt dolgozzunk össze mindent. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. A sütemény te
tejét szórjuk meg vaníliás por
cukorral. Pár órára tegyük hűtőbe, csak ezt követően szeleteljük fel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>