» 4 tojás » 20 dkg cukor » 2 kiskanál gyömbérpor » 5 dkg aszalt alma (beáztatva és apróra vágva) » 1 csomag sütőpor » 15 dkg liszt
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett őzgerinc formába, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, majd szórjuk meg a tetejét porcukorral. Kihűlve szeleteljük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom