A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot. Olvasszuk fel a
csokoládét, és ezt is adjuk hozzá. Dolgozzuk még ebbe bele a
tojásfehérje habot és a
lisztet. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk vékony szeletekbe. A többi hozzávalóból főzzünk pudingot és készítsünk
tejszínhabot, majd ezt a kettőt vegyítsük össze. Fogjunk egy lapos tálat, tegyünk rá annyi szeletkét, hogy szinte befedje, a köztük lévő réseket a krémmel töltsük ki. Így csináljunk jó pár réteget egymásra, míg el nem fogy minden.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>