A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is (a Rama
margarint megolvasztva). Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A
tojássárgákat verjük fel a
cukorral és a
tejjel, majd gőz felett főzzük sűrűre. Hagyjuk ezt kihűlni. Ehhez adjuk még hozzá a Rama
margarin és a por
cukor habosra vert keverékét, a meggyet és a tökmagot. Az így kapott krémet kenjük a két lap közé. Végül szórjuk meg a te
tejét por
cukorral.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>