A Rama
margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot, és habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a
tojássárgáját, és jól elkeverjük. Összekeverjük a reszelt fehér csokit, a rétes
lisztet, a barackmaggal és a sütőporral, majd fokozatosan hozzá keverjük a
tojássárgájához. A keményre vert fehérjét óvatosan beleforgatjuk, vigyázva, hogy a hab ne törjön meg. Előmelegített sütőben, Rama
margarinnal és
lisztel kikent tepsiben kisütjük.
Ha elkészült megvárjuk, míg kihűl, és 2 lapra vágjuk. Az egyiket meglocsoljuk
csokoládéval, ráhelyezzük a másik lapot, és óvatosan rányomjuk, hogy egyenletesen feküdjön fel. Megszórjuk por
cukorral, és kockákra vágjuk.
csokoládé:
A
csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, és hozzáadjuk a Rama
margarint, majd ezzel locsoljuk meg a süteményt. Azonnal szeleteljük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>