» 3 tojás (a fehérjét és a sárgáját külön-külön habbá verve) » 5 dkg Rama margarin » 9 dkg reszelt étcsokoládé » 2 dkg liszt » 3 dkg piskótamorzsa » 8 dkg porcukor » csokoládékrém
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a porcukorral, a Rama margarinnal és a reszelt étcsokoládéval. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot, a morzsát és a lisztet. Az így kapott masszát egy kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, és kisütjük. Végül megkenjük a csokoládékrémmel, és feltekerjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom