Első lap: A
tojások sárgáját elkeverjük a
cukorral, a
tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval. A tésztát egy kikent, és ki
lisztezett tepsibe öntjük, és kisütjük. Második lap: A
tojásfehérjét kemény habbá verjük a por
cukorral, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval (a Rama
margarint megolvasztva, és kihűtve). A tésztát egy kikent, és ki
lisztezett tepsibe öntjük, és kisütjük. Harmadik lap: A
tojások sárgáját elkeverjük a
cukorral, a
tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval. A tésztát egy kikent, és ki
lisztezett tepsibe öntjük, és kisütjük. Mikor már mind a 3 tészta kész, akkor a sárga lapot megkenjük az olvasztott
csokoládéval, majd mikor már megszilárdult, akkor
gombaformával szaggassuk ki a többi lappal együtt. A barna színű
gombákat kenjük meg meggylekvárral, majd tegyük rá a fehér
gombákat, amiket kenjünk meg a baracklekvárral, majd fedjük be a
csokoládéssal. Végül a
gombákat díszítsük barna, olvasztott
csokoládéval.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>