Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Piskóta:
A
tojások sárgáját keverjük ki a
cukorral, adjuk hozzá a
lisztet, keverjük össze. A
tojásfehérjét verjük kemény habbá egy csipet
sóval, majd forgassuk a tésztába. Öntsük a masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és süssük 10 percig. Terítsük egy nedves konyharuhára, és csavarjuk fel. Hagyjuk így kihűlni.
Krém:
Az olvasztott
vajat keverjük össze a
gesztenyemasszával.
Tekerjük ki a piskótát, és kenjük meg a krémmel. Óvatosan csavarjuk fel. Tálalásig tegyük a hűtőszekrénybe.
Előkészület: 30 perc.
Sütési idő: 10 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>