A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Ki
vajazunk egy 32*22 cm-es tepsit. Forró
víz fölött felolvasztjuk a
csokoládét. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot, az olajat, a likőrt, a szörpöt, a
tojásokat, a
kakaót, a
narancshéjat és a
narancslét. Belekeverjük a
lisztet, a sütőport és 3,5 dl
csokoládéreszeléket. A tésztát elsimítjuk a tepsiben. 20 percig sütjük, de ne süljön meg túlságosan.
Miután a süteménylapot kivettük a sütőből, forró
víz fölött megolvasztjuk a maradék
csokoládéreszeléket és a zsiradékot, majd simára keverjük. A forró
csokoládémasszát a meleg süteménylapra öntjük. A tepsiben hagyjuk, és hagyjuk kihűlni. 2,5 cm-es kockákra vágjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>