» 100 g liszt » egy csipet só » 3 tojásfehérje » 3 tojássárgája » 300 g nagyszemű kristálycukor » 7 g vaj
A tojásfehérjéből vert kemény habhoz hozzákeverünk 150 g cukrot. A tojássárgáját habosra verjük a maradék cukorral, liszttel és sóval. A tojásfehérje habot óvatosan beleforgatjuk a masszába, majd a tésztát nyomózsákba töltjük és rudakat vagy karikákat nyomunk egy kivajazott tepsire. Előmelegített sütőben 180°C-on 15 percig sütjük és a sütőben hagyjuk kihűlni.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom