A sütőt 160 fokra előmelegítjük. Összekeverjük a
csokoládés nápolyimorzsát és a Rama
margarint. Belesimítjuk egy 24 cm átmérőtű tortaformába úgy, hogy az oldalára is kerüljön belőle. 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Egy tálban felverjük a krém
sajtot a
cukor felével. Felverjük a
tojássárgákat és belekeverjük a
sajtos krémbe az olvasztott
csokoládéreszelékkel és a vaníliás
cukorral. Egy tálban enyhén felverjük a
tojásfehérjéket. Hozzáadjuk a maradék cukrot, és lágy habbá verjük. A habot beleforgatjuk a
csokoládémasszába. Ezután beleforgatjuk a
tejszínhabot és a diót is. Az egészt ráöntjük a már kihűlt süteménylapra, és addig fagyasztjuk, míg meg nem szilárdul.
csokoládéforgáccsal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>