» 3 tojás » 6 dkg porcukor » 3,5 dl zsíros tej » 2,5 dl habtejszín » fél kk. mandulaeszencia » fél kk. őrölt fahéj » 20 dkg fehér kenyér, héj nélkül » 9 dkg félédes csokoládéchips » 9 dkg aszalt sárgabarack, felaprítva » 1 kk. sütőpor » fél kk. vaj
Egy tálban összekeverjük a cukrot, a tojást, a tejet, a tejszínt, a fahéjat és az eszenciát, majd ebben áztatjuk fél órát a feldarabolt kenyeret. Ezután hozzáadjuk a sütőport, az aszalt barackot és a csokichipset, és az egészet egy egy literes kivajazott hőálló formába kanalazzuk. A vajat feldarabolva a tetejére szórjuk, majd előmelegített sütőben 160 C-on kb. 75 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom