» 125 g jó minőségű tejcsokoládé » 150 g csokoládé » 250 ml tejszín » 2 teáskanál instant kávépor » 50 g puha vaj » 75 g mogyorópraliné » 55 db aranyszínű süteménykosárka » 55 db csokoládé kávészem a díszítéshez
A tejszínt felforraljuk az aprított csokoládéval együtt, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a kávéport és a puha vajat. Az egészet jól összekeverjük, majd az apróra vágott pralinét is belekeverjük, végül félretesszük hűlni. Amikor a krémünk dermedni kezd, robotgéppel habosra keverjük és csillagcsövű habzsákba töltjük. Ezután a habzsák segítségével mindegyik kosárkába nyomunk egy adag masszát és egy-egy kávészemmel díszítjük őket. Tálalás előtt hűtőben pihentetjük a süteményeket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom