A porcukrot keverés nélkül világosbarnára karamellizájuk. Ezután hozzáadjuk a felaprított mandulát és sötétebb karamellt csinálunk belőle. Továbbá hozzáadjuk a vajat és a tejszínt, és 118 °C-ra hevítjük. Az utóbbit érdemes hőmérővel ellenőrizni. Ezután beleöntjük a pergamenpapírral bélelt keretbe és fél óráig pihentetjük. A keret eltávolítása után 35 darabra vágjuk és a temperált bevonóba mártjuk. A pergamenpapírra helyezés után a domborfóliát a tetejükre nyomjuk és csak akkor távolítjuk el, ha a csokoládé már szilárd.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom