A mangópürét és a
kurkumát közepes lángon főzzük, amíg felforr. Aztán a tűzről levéve hozzáadjuk az apróra vágott
csokoládét és addig kevergetjük, míg csomómentesen felolvad a
csokoládé. Majd belekeverjük a
joghurtot és az így kapott masszát legalább 15 percig pihentetjük. A krémet először az adagolóflakonba tesszük, majd a bonbonhüvelyekbe töltjük. 30 perc hűlési idő után a krém megszilárdul és ezután a pergamenpapír habzsákba töltött temperált
csokoládéval lezárjuk a golyócskákat. A legvégén a megolvasztott
csokoládéba belemártjuk a golyókat, ha díszíteni szeretnénk, akkor a fóliát a bonbonok te
tejére nyomjuk és a pergamenpapírra téve hagyjuk őket megszilárdulni.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>