A sütőformát vajjal kenjük ki. A sütőt 175 °C-ra melegítsük elő.
A cukor kétharmadát a túróval, a citromlével, és a vajjal keverjük össze. A tojásokat ezután különválasztjuk és a fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A maradék cukrot hozzá adjuk a habhoz.
A tojássárgáját a túrós krémhez keverjük. A tojáshabot és a darált mandulát lágyan keverjük a túróhoz. Miután kiöntöttük a sütőformába, 40 percig sütjük a sütőben. Kihűlt állapotban megszórjuk porcukorral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom