A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, a sütőformát sütőpapírral vonjuk be. A piskótához a
tojásokat kikeverjük a
cukorral, majd hozzá adjuk a
lisztet. A tésztát formába öntjük, a sütőben pedig 15 percig sütjük. Miután megsült, kivesszük hűlni és eltávolítjuk a sütőpapírt.
Az epret megmossuk, félbe vágjuk és vaníliás
cukorral meghintjük.
az
avokádót is félbevágjuk, húsát felkockázzuk és pürét csinálunk belőle. A
tejszínt a habfixálót addig verjük, míg kemény habot nem kapunk. és hozzákeverjük a pürésített
avokádót . A krémet felvisszük a piskótára, és rápakoljuk az
eperdarabokat. A süteményt fél órára a hűtőbe tesszük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>