A sütőformát kivajazzuk és megszórjuk zsemlemorzsával. A sütőt 175 °C-ra melegítjük elő. A tojásokat a vajjal és a cukorral habosra keverjük ki. A liszthez hozzá adjuk a sütőport, a fűszereket, a diót és a pisztáciát. Az egészet összekeverjük a habosra kevert vajjal. Lazán hozzákeverjük a kandírozott gyümölcsöket és a a mazsolát. A tésztát a formába öntjük és elegyengetjük. A sütőben 1 óra és 10 perc alatt sütjük meg. A süteményt hagyjuk kihűlni a sütőformában, majd szeletelve tálaljuk fel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom