A gombát megtisztítjuk, és megmossuk. Vékonyan felszeleteljük, majd a napra vagy sütőbe tesszük, és keményre szárítjuk. Utána porrá zúzzuk egy mozsárban,
A gyümölcsöt megmossuk, feldaraboljuk, és pépesítjük. Egy ötliteres üvegbe tesszük, hozzáadjuk a vizet, az összemorzsolt kenyeret, a sört és a fűszernövé
A borsot a köménymaggal, szerecsendióval és narancshéjjal együtt összetörjük egy mozsárban. Hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd üvegbe öntjük, és hozzáad
A paprika magházát kiszedjük, a paradicsom héját lehúzzuk, majd együtt ledaráljuk, és addig főzzük, amíg sűrű nem lesz. Belekeverjük a tartósítószert, k
A zöldségeket megtisztítjuk (így mérjük le), majd ledaráljuk. Hozzáadjuk a sót, jó alaposan elkeverjük, majd szorosan üvegekbe tesszük. Lezárjuk, és szára
A megmosott paprikák magházát kiszedjük, húsát szeletekre vágjuk. Lefedve, alacsony fokozaton megfőzzük. Utána átpasszírozzuk, és még 20-25 percig forraljuk
A paprikát megmossuk, leszárítjuk, kicsumázzuk, és ledaráljuk. Gyakori keverés mellett, alacsony fokozaton addig főzzük, amíg sűrű nem lesz. Kis üvegekbe tes
A petrezselyem-, zellerzöldet vagy kaprot megmossuk, majd felaprítjuk. Sót adunk hozzá, majd kis üvegekbe töltjük, és lenyomkodjuk. A tetejére is sót szórunk,
Ugrás a lap tetejére >>