Vágd akkora darabkákra a tofut, mint 1-1 dobókocka. Tisztítsd meg a zöldségeket, karikázd fel az új
hagymát és a karottát, vágd metéltre a
kínai kelt.
A reszelt
gyömbért, az összezúzott
fokhagymát futtasd meg olajon, majd a tofukockákat vesd bele és addig süsd, amíg szép színt kapnak körös- körül.
Ekkor az előkészített zöldségeket add hozzá, a zöldbor
sót szórd bele, gyöngéden
sózd meg. Rázogasd közepes lángon, hogy megpiruljanak a zöldségek, de maradjanak "roppanósak". Forgasd bele a tűzről levéve a leöblített, lecsepegtetett csírákat és már kész is! Hints meg a finomra aprított
korianderzölddel, tálald máris, párolt rizzsel vagy anélkül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>