» 20 száraz cannelloni vagy 20 friss, vékony négyszögekre nyújtott tésztalap » 1 tk. olaj » 250 g ricotta » 150 g spenót » 1/2 kockára vágott piros paprika » 2 felaprított újhagyma » só, bors » 150 ml forró csirke vagy zöldségleves » 1 adag kész bazsalikomos paradicsomszósz » 50 g frissen reszelt pecorino
Száraz cannellonit elő kell főzni.
Tálba keverjük össze a spenótot, ricottát, paprikát, újhagymát, majd ízesítsük. Vajazzunk ki egy tűzálló tálat. Töltsük meg a cannellonit töltelékkel, és helyezzük a tálba.
Keverjük össze a levest a bazsalikomos paradicsomszósszal, és öntsük a tésztára.
Szórjuk meg sajttal, és előmelegített sütőben süssük 30 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom