» 150 g zsemlemorzsa » 125 g vékony szeletekre vágott fetasajt » 250 ml növényi olaj » 1 tojás » 10 hosszában felezett bébi padlizsán » 1 csomó rukkola » 1 teáskanál őrölt kömény » 1 teáskanál őrölt koriander » só és frissen őrölt fekete bors » humusz (csicseriborsókrém) a tálaláshoz
Keverjük össze a zsemlemorzsát, a köményt és a koriandert. Sóval és borssal ízesítsük. Mártsuk a tojásba a fél padlizsánokat, majd a fűszeres zsemlemorzsába. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és a padlizsánt adagonként 2-3 perc alatt süssük meg. Tegyük a rukkolát a tányérra, helyezzük rá a padlizsánt és a fetasajtot és humusszal tálaljuk.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom