A babot átöblítjük és leszűrjük, majd összedolgozzuk a paradicsommal, a felaprított paprikával, a rizzsel, az összevágott hagymával, a felszeletelt zellergyökérrel és 1 deci vízzel. Paprikaszósszal, törött paprikával, sóval, kakukkfűvel és babérlevéllel ízesítjük. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 1-2 órán át pároljuk.
A húspótlót apró darabokra vágjuk és az olívaolajon 2 percig sütjük. Ezután egy edénybe tesszük a maradék vízzel és felfőzzük egy percig. A zöldséges keverékhez öntjük és a petrezselymet is hozzáadjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom