» 40 dkg vegyes zöldségkeverék » 40 dkg sült bab » 8 tortillalap » 1 doboz (30 dkg) enchilada- vagy mexikói szósz » 10 dkg reszelt Cheddar sajt » 2 dl tejföl » 1 zöldhagyma » 1/2 csésze olajbogyó
A zöldségeket dolgozzuk össze a babbal, majd halmozzuk a tortillalapkra. Göngyöljük fel és tegyük egy kikent tűzálló tálba. Kanalazzuk rá a szószt, hintsük meg a reszelt sajttal és előmelegített sütőben fél óráig süssük. Ezután kenjük rá a tejfölt és szórjuk meg a felaprított zöldhagymával, valamint a felszeletelt olajbogyóval.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom